Het leukste open einde speelgoed voor kinderen van 1 jaar oud 

Vraag je je af of open einde speelgoed wel geschikt is voor jouw kleintje van 1 jaar? Of zoek je een leuk kadootje? Dan vind je hier genoeg inspiraten!
 

Magnetisch speelgoed

Voor elk budget is er wel een set te vinden! Bijvoorbeeld van Coblo of van Magna-Tiles. Dit speelgoed gaan kinderen nog heel lang plezier van hebben. Kinderen van 1 jaar oud zullen er torens van maken of de magneten op en van elkaar halen. Hoe ouder kinderen worden, hoe creatiever de bouwwerken worden! Op latere leeftijd is het bijvoorbeeld uit te breiden met een knikkerbaan. Speelgoed dus niet alleen voor nu, maar ook voor later!

Magnetisch speelgoed

Coblo pastel – 35 stuks

49.99 incl. btw

Magnetisch speelgoed

Coblo classic – 60 stuks

74.99 incl. btw

Magnetisch speelgoed

Coblo mini figuurtjes

22.99 incl. btw
14.99 incl. btw
Bekijk al ons magnetisch speelgoed

Houten regenboog sorteerschaaltjes met gekleurde ballen

Kinderen van 1 jaar oud zijn gek op sorteren. Met deze gekleurde regenboog schaaltjes met bijpassende gekleurde ballen kunnen ze oefenen met de kleuren van de regenboog. In de schaaltjes kun je natuurlijk ook allerlei andere voorwerpen sorteren zoals de loose parts van TickiT.
-20%
31.95 incl. btw
-20%
20.79 incl. btw
Uitverkocht

Houten onderdelen

Loose parts set – 42 stuks

20.50 incl. btw
37.95 incl. btw
Bekijk alles van TickiT

Houten speelbak

Een houten speelbak biedt eindeloos veel mogelijkheden. Je kan hem vullen met sensorisch materiaal naar keuze zoals speelrijst of kinetisch zand. Een houten speelbak is uit te breiden met allerlei accessoires. Houten speelbakken is net als ons meeste speelgoed nog heel lang leuk! Elke leeftijd biedt weer nieuwe mogelijkheden, dus ook dit is een investering waar je kind nog heel lang plezier van gaat hebben!

Uitverkocht

Speelbakken en accessoires

Houten speelbak Grennn groot

42.50 incl. btw

Speelbakken en accessoires

Uitstekers boerderijdieren

19.99 incl. btw
Uitverkocht

Speelbakken en accessoires

Roller dino

8.50 incl. btw

Speelbakken en accessoires

Stempels voetafdrukken

16.95 incl. btw
Bekijk speelbakken en accessoires Bekijk sensorisch materiaal

Stapelsteinen

Stapelsteinen zijn heel erg licht maar tegelijkertijd stevig. Kinderen kunnen hierop staan of zitten. Je kan ze stapelen, of je kan er overheen lopen. Een balansbord is een extra toevoeging die nog meer uitdaging biedt. Ook volwassenen kunnen meedoen! Een stapelstein kan namelijk tot 180 kilo gewicht dragen! 
Alle Stapelstein

Korxx blokken van kurk

De blokken van korxx zijn uitermate geschikt voor kinderen van 1 jaar oud. Door het lichte gewicht is het geen probleem als deze blokken op je kindje zouden vallen. Daarnaast maken ze geen geluid bij omvallen en zijn ze heel fijn om vast te pakken door kleine kinder handjes. Wij hebben korxx blokken in verschillende kleuren en formaten.

Alle Korxx
Stapelspeelgoed
De OPPI stak is een siliconen stapeltoren die een kind naar eigen inzicht kan bouwen. Dit speelgoed is multi functioneel. De bakjes waaruit de toren is opgebouwd zijn voorzien van kleine gaatjes aan de onderkant waardoor ze ook in het water heel leuk zijn om te gebruiken. Ook de houten stapeltoren van Goki is een aanrader!
-10%

Bouwen

OPPI Stak

13.49 incl. btw
Bekijk al ons open einde speelgoed

Heb je nog vragen of wil je iets kwijt?

    Logo olifantje kleur

    Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting!